Før-og etter!🌿

Eller i dette tilfellet, etter-før! Men visst er forskjellen stor, og trivselen det samme😊

Hus og hage, de følger hverandre tett og de gir oss jevnt med prosjekter. Enda godt vi nordmenn er i verdensklasse når det gjelder hjemmeprosjekter da!

Hør av deg om du har et inne-eller uteprosjekt du ønsker bistand til å løse. [email protected]

#justdoit #interiørdesign

Nytt navn, nye oppgaver!

Etter mange år med Bonaturlig, var det nå nettopp naturlig med et navnebytte da oppgavene spenner bredere og retning er tydeligere satt.
I min bransje, er det mye asap-håndtering, da få er så opptatt av bolig, oppussing, hus, hytter og hjem som nettopp vi nordmenn, og det meste helst skulle vært ferdig allerede  går!

Farten, kreativiteten, å se løsningene hvor andre står fast, og ikke minst å skape noe, er noe av det jeg liker aller best! Derfor var det naturlig at Boligakutten nå overtok på samtlige plattformer.
Det blir interiørveiledninger som før, fargeveiledning, innkjøpslister og fortsatt mange besøk hjem til dere, men det blir i tillegg en akutt-tjeneste, derav navnet.

Det innebærer at feks.om du nå skal selge bolig og ønsker veiledning ifb. dette, så kommer jeg enda raskere enn før og kan nå bistå mer utstrakt enn tidligere.
Det blir nemlig mulighet til å benytte seg av tilleggstjenester med bla. styling i eget hjem før foto/visning. Så slipper du å fikse innkjøpene selv, bli din egen akutte hobbystylist, men  i stedet få benytte deg av høy kompetanse som sikrer et optimalt resultat til foto/visning.
Mange av dere har etterspurt nettopp dette!
Bistand til å gjøre klart, få på plass detaljene, jobbe med det som allerede finnes i hjemmet og/eller benytte delstyling så du slipper rase ut og fikse anbefalte pynteputer, pledd og dekor.
Bilen fylles etter befaring er gjennomført, og vi kjører sammen igjennom boligprosessen fra start til mål.
Jeg gleder meg stort til å følge dere helt til enden av prosessen, uten å forlate dere halvveis.

Om du ikke skal selge, men derimot vil komme videre med ulike interiør- og oppussingsplaner på hjemme- eller bortebane, så kjøres interiørveiledning som tidligere, med utforming av fargecollager, produkt- og innkjøpslister, og hele prosessen følges nå da  fra start til slutt.

Det vil også bli interiørinspirasjon som før, nå da via @boligakutten på instagram og det kommer til å bli mange før/etter-bilder! Fordi det er utrolig beskrivende for å vise hvor stor forskjell man kan gjøre med de små grep, samt en kyndig hånd.
Jeg gleder meg til å bruke mer tid med og hos dere, og se prosjektene vel i havn.

Og husk, Boligakutten kommer raskt.

Bildet under viser stor før og etter- forskjell.
Med få grep som utvalgte, gode farger malt på vegg og hvor møbler samt dekor er byttet ut, så oppnår man et helt annerledes uttrykk. Det øverste bilde appellerer mye sterkere til eier så vel som til evt. kjøpere og besøkende.

Bilde under viser det samme, stor forandring med få grep. Fra shabby til chic, og fra gammeldags til trendy.

Også er det jo slik i vår bransje, uansett hvor tull partneren måtte syntes det er, og hvor mange av dem du faktisk må rydde opp hver kveld, pynteputer og pledd-  det setter stemningen!