Tryll deg en uteplass

Annonse i samarbeid med Södahl, A Simple Mess og Bitz

video:Film F&H of Scandinavia 1

Ja, så enkelt er det kanskje ikke, tenker du. Men egentlig og helt oppriktig, så er det egentlig akkurat så enkelt. Om du har hage, balkong eller bare en gårdsplass, eller som i dette tilfellet, en tørr gressplen hvor trampolina har gjort sitt sammen med en stekvarm sommer- lag deg en uteplass akkurat der.  Før-bilde viser at en oppgradering kunne være på sin plass. Så får heller barna få igjen “hoppe-vennen” sin etter selskapet er gjennomført, gjestene har spist, drukket og forhåpentligvis skapt noen gode minner. Mobil festplass der, altså. Etter og før-bilde viser spranget fra hoppefest til sensommerfest.

Foto/styling Tina Leqvamb @bonaturlig

Med været som var stabilt spådd, ble kjøkkenstolene tatt ut i varmen. Et gammelt spisebord har fått selskap av to linduker, dette for å tilføre litt flere farger, men også fordi den ene var for liten, mens to dekket bordet perfekt. Og slik skal det jo være ute. Litt tilfeldig, naturlig og nedpå, så ikke tenk tanken en gang at dukene skal strykes!
Tenk også på at vind og vær kan ta servietter godt avgårde, samtidig som det også kan velte glass lett som en plett.
Om plassen du finner ligger litt i le, så kan hender ivrig søke mat og drikke, i stedet for å holde på duken. Plassen vi satt på lå inntil et høyt gjerde, noe som gjorde kvelden vår lun og lang. Bakveggen dempet også lyd, noe som kan være fint å tenke på om du har naboer tett innpå.

Foto/styling Tina Leqvamb @bonaturlig

Om du vil blande fargevalører ivrig eller om du holder deg litt mer ton i ton, det er selvfølgelig helt opp til deg. Selv valgte jeg å holde meg i fargebalanse, og lot det gråblå, det strågule fra hattene og naturen inspirere. Og angående sistnevnte, ikke bruk dyre penger på å kjøpe blomsterpynten, den plukker du langs veikanten…eller “låner” litt av naboen.
Messingbestikket tilfører litt “glam” og står som en fin kontrast mot det naturlige og enkle. 
Siden det er hyggelig å se alle gjester i øynene over bordet, er det praktisk med mange, små vaser, i stedet for èn stor.
Det uhøytidelige understrekes da også. 

Foto/styling Tina Leqvamb @bonaturlig

Tenk videre på at det er hyggelig å dekorere ikke bare på, men også rundt bordet. Her er stråhatter hengt opp på gjerdet, parasollen luner det hele og forsterker sittesonen, samt har det blitt hengt opp en bilderamme. Denne type rammer hvor en blomst er presset inne i kommer vi til å se mye mer av fremover. Lyslenken var tenkt å henge på gjerdekanten og gi både glød og feststemning, men noen ganger kan det bli for mye av det gode, og da kan det være fint å holde noen rene linjer for å balansere det hele.

Produktene får du kjøpt her!
http://www.bitzshop.no
http://www.soedahl.no
http://www.asimplemess.dk

Saken er utformet i samarbeid med leverandørene.

Lag dere en sensommerfest! 🙂