Ta tilbake tida, ikke bare hold på med julestria!

Annonse
www.soedahl.no

Er du som meg, så har du så vidt merket et økt gangtempo om dagen. Du ser det på alle. Vi går litt fortere, snakker litt mer engasjert og har stort fokus på både hygge, familie og gaver. Det er definitivt juleinnspurt! Kanskje for å holde helt inn til ribba står der sprø på juledekket bord, kan det være lurt å ivareta, også. Denne gangen ikke alle rundt, men seg selv. Trykk på den imaginære pauseknappen, stopp tiden litt og la deg lade med et godt bad, en varm dusj, etterfulgt av skrubber, kremer, myke, store håndklær og bare tass litt rundt etterpå i morgenkåpa. Det føles viktig, rampete og riktig å ta ned tempoet i disse førjulstider.

Hvis dine håndklær er som mine, med noen vannfaste mascaraflekker og frynsete kanter, så kan det jo være hyggelig å kjøpe noe nytt. Og om du derimot har de fresheste håndklær fra før, så tenker jeg at badeskuffen alltid vil ta godt i mot litt nye, lekre farger som dempet oker og dyp grå. Det føles rett og slett bare litt ekstra godt med farger nå som en kontrast mot den mørke årstiden.
Sett klar kremer, skrubbesvamper, toalettmappa med neglsaks og badeolje, og legg frem minimum to håndklær. Sånn med tanke på at du skal stå trygt på et glatt badegulv og da har et ekstra under føttene nettopp til det formål. 

Her kan du kjøpe håndklærne; https://www.soedahl.no/bad/haandklaer
og badekåpen; https://www.soedahl.no/bad/badekaaper

Man kan formelig kjenne at myke frottetekstiler bare vil gjøre dagen litt bedre.

Også er det jo dette med rammen rundt. Altså pynten og dekoren som skal sette deg i denne gode stemningen. Selv trives jeg best når ulike gjenstander kombineres, nytt som gammelt, og litt jålete med det mer jordnære og rustikke. Som keramikk, glass og messing i kontrast.

Levende lys er selvfølgelig et must. Og det skader jo heller ikke om såpedispenseren bare roper litt høyt, tar plass og viser at den er ganske så tøff der den står midt i julestria, både gul og kul.

Link til såpedispenser og tannglass; www.soedahl.no/bad/saapedispensere

Sammen utgjør de akkurat passe med dekor, og de gir like fullt rom for deg til å vaske både hender og tær, uten å måtte ommøblere på hele badebenken.

Så ta deg en pause, la jul være jul, og stri forbli mer en lite flatterende egenskap, enn å utgjøre  en hel høytid. Riktig god jul!

Lenke til produktene finner du her www.soedahl.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg