Tilgi meg- nå skal jeg besøke dere oftere!

[Annonse]

Som stylist og interiørjunkee, så liker jeg selvfølgelig å få med meg siste nytt på interiørfronten. Som oftest så slipper jeg å lete etter produktene, da de elegant på eget vis dukker opp via tilsendte mail fra leverandører jeg samarbeider med eller i form av produkter som jeg styler og fotograferer. Men når kreativiteten er som størst, så trenger jeg å få alt på ett sted.
Altså vil jeg ut på shopping!
Bilde Ygg og lyng

Da gjelder det å finne interiørbutikkene som har godt utvalg og som har forståelse for at jeg er av typen som helst vil ha ting i hende i går. Det er vel og bra å raide nettbutikkene etter barns- og for så vidt egen leggetid, men det er da altså noe annet å få kjenne på kvaliteter, se fargene live og ikke minst sammenligne størrelser og materialer. Sånn som å bare stryke litt lett over denne sofaen fra Ygg og Lyng på en helt vanlig mandag- det gjør meg glad.

Så da tok jeg turen til Møbelringen på Lørenskog og når det første som møter meg er en flunkende ny utstilling med Ygg og Lyng produkter, ja da gir det lett mer enn bare lille lørdag- stemning for meg. 
Bilde Tina Leqvamb/Bo Naturlig

Jeg har selv Viola-bordet i lyst treverk, men synes det er interessant å se hvor annerledes uttrykket blir når bordvaløren er forskjellig, men også interiøret rundt. Se bare på kombinasjonen med mørkbeiset bord i selskap med  burgunder og fløyel, i heftig kontrast mot det samme bordet kombinert med en herlig varm og litt udefinerbar grønn farge.
Bilde Ygg og Lyng

Veggfarge og dekor gir to totalt forskjellige uttrykk.

Og da må jeg jo også vise hvor annerledes og skandinavisk alt med ett blir når bordet skifter farge fra mørkt til lyst treverk. Dette er inntrykk jeg ikke hadde fått, om jeg faktisk ikke hadde tatt turen og vandret innimellom reolene hos Møbelringen Lørenskog eller andre fristende utsalgssteder og  butikker. 
Bilde Ygg og Lyng

Så skal det også nevnes, at selv om jeg riktignok har spisebordet mitt på plass, så mangler fortsatt stolene. Og tro du meg om vi har lett etter nettopp de!
Da gjør det mandagen min ganske så komplett når jeg kommer over stolnyhetene fra Kristensen og Kristensen, rett ved siden av Ygg og Lyng- produktene. Kinderegg- opplevelsen begynner virkelig å innfri. Hendene kunne nok en gang gli over tekstiler som røft, stramt trukket skinn og stylisten i meg, så hvordan brikkene i heimen falt på plass.
Bilde Kristensen og Kristensen

Så denne uka, starter jeg selv med å logge av, for å logge på- uten pcen, men for å få med meg litt av det som dere dyktige butikkansatte kan friste meg med der ute, mens vintersola skinner varmt på pc-skjermen. Samtidig som kulda ute minner meg på at det er fortsatt tid for pledd og puter som luner. Også tror jeg med stor sikkerhet at det blir et butikk- besøk også denne uken.

Vil du også ta turen til Møbelringen på Lørenskog, så finner du de rett bakenfor Metro-senteret. Kanskje vi møtes?…

Ønsker dere alle alt annet enn en blåmandag, men heller en ekstra fin uke:)
Bilde Kristensen og Kristensen

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg