Slik pynter du til påske- og holder svigermor fornøyd!

Akkurat som med mote, så går interiørtrender i looper. Det vi en gang var så lei, ref. furu og strikkbuksa, det  kommer tilbake og vi omfavner det på nytt.
Om du liker å holde på tradisjonene og finner frem igjen barndommens garnkyllinger, eller om du velger påskepynten av det nyere slaget, det er helt opp til deg. Men at valgmulighetene er større enn noensinne, det levner det liten tvil om.
 Bilde fra @kremmerhuset

Videre så trenger det jo ikke gjøres sort/hvitt, kombinèr heller noe gammelt og noe nytt. Dessuten blir svigermor fornøyd over at du lar hennes tidligere påskegave igjen få ta plass på påskebordet, mens voksne barn rister på hodet over å se sine barndoms pappkreasjoner støttet opp inntil lysestaken fordi de vanskelig står av seg selv etter tidens tann.

Du kan jo også tenke alternativt når påskeeggene fra i fjor dukker opp med sitt klissete gammelt innhold, mens du nettopp har vært å handlet inn nye…
Ta det med et smil og gjør som @hverdagslykkelise og lag deg et realt egg for voksne. Egg inneholdende rødvinsposen fra kartongvinen må dessuten være en perfekt vertinnegave?!
 Bilde fra @hverdagslykkelise

Når påskebordet skal dekkes og mine med dine familier skal samles, så kan det være lurt å tenke på at det er hyggelig å faktisk kunne se den som sitter rett ovenfor deg. Dekorèr med lave gjenstander, også kan man heller benytte kandelabre som er litt slankere i formen enn de volumiøse.
Dekor og god mat, tilrettelegger for god påskeprat! Lag deg små stilleben rundt omkring i hjemmet, og du får i tillegg en god mengde vårglede mens du daglig løper igjennom alle husets rom.
 Bilde fra @nillenorge

Jeg tar selv noen late dager med barna nå, skjønt “late” var vel mer enn ønsketenkning som småbarnsmor, men hyggelige og gode skal de bli:).
Om du tilbringer den på fjellet, så regner jeg med appelsin, kvikklunsj og ski står høyt på agendaen. Om du der i mot tilbringer den i byen, så finnes det et mangfold av ulike påskeaktiviteter- og markeder som er hyggelige for store som små. Det kan jo også være at du får lagd deg noe nytt på påskemarkedet, så den gule pappkyllingen som nå snart velter og muligens står i fare for å sette fyr på stemningen sånn rent bokstavelig talt, kan få slippe til neste år.

Riktig glad påske!
 Bilde fra @vibekedesign

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg